26 Temmuz 2010 Pazartesi

ingilizce dil kursu

Başarı durumunun sürekli takip edilmesi vakitten kazanılması açısından da önemli olabildiğinden; Öğretim süreci boyunca sıkça sınav uygulamaları yapılmakta, olası bir başarısızlık karşısında öğrenciye bu başarısızlığın sebeplerine uygun alternatif çözümlerle yol gösterilmektedir.

Bu öğrencimiz öncelikle telafi programlarına katılır. Çabalara rağmen sorun halen devam ediyorsa kur sonu beklenmeden öğrenci tekrar ücretsiz olarak kur başından başlar ve böylece öğrencinin başarısız geçebilecek zamanı kurtarılmış olur.

Ücretsiz Kur Tekrarı

Başarı takibi neticesinde Öğrencimiz telafi programlarına katılmış, verilen ödevlerini zamanında yapmış olup kur sonunda halen başarı gösterememişse, her kur için toplam devamsızlığı %10 u geçmedikçe o kuru ücretsiz olarak tekrar eder

Sertifikalar

Kursiyerlerimiz almış oldukları eğitim bittikten sonra seviyelerine uygun “ BRITISH TIME SERTİFİKASI” almaya hak kazanırlar. Ayrıca isteyen tüm kursiyerlerimiz MEB sınavlarına katılarak MEB onaylı sertifika alma hakkına sahiptirler.

Seviyeler

British time ‘da İngilizce eğitimi 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Her seviye 128 saatlik eğitimle tamamlanabilmektedir. Seviye eğitimlerinin başarılı olabilmesi için eğitim çok yoğun aktivitelerle zenginleştirilmektedir.

Seviye Tablosu

ELEMENTARY (BAŞLANGIÇ) 128 SAAT NEW HEADWAY ELEMENTARY LEVEL 1
PRE-INTERMEDIATE (ORTA ÖNCESİ) 128 SAAT NEW HEADWAY PRE-INTERMEDIATE LEVEL 2
INTERMEDIATE (ORTA) 128 SAAT NEW HEADWAY INTERMEDIATE LEVEL 3
UPPER INTERMEDIATE (ORTA ÜSTÜ) 128 SAAT NEW HEADWAY UPPER INTERMEDIATE LEVEL 4
ADVANCED (İLERİ) 128 SAAT NEW HEADWAY ADVANCED ENGLISH LEVEL 5

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder