26 Temmuz 2010 Pazartesi

ingilizce konuşma eğitimi

Diğer liselere göre üniversiteye gitme oranları daha düşük olan ama tüm çalışma hayatının yükünü sırtlarına taşıyacak meslek ve ticaret lisesi öğrencilerinin yarınlara daha umutla bakmalarını sağlamak istiyoruz.

Bu nedenle;

British Time eğitim kurumları meslek ve ticaret lisesi öğrencilerine mezun olduklarında çalışma hayatına hazır olmalarını sağlamak amacıyla özel programlar hazırlamış bulunmaktadır.

Bu programlara katılacak öğrencilerimizin evlerinden kursa gelip gitmelerini sağlıklı ve güvenli bir şekilde sağlayabilmek için ücretsiz servis hizmeti vermekteyiz.

Ayrıca 5 ay ve hafta da 2 gün olan programımızı, öğrencilerimizi yormaması ve okullardaki derslerinin aksamaması için haftada bir güne düşürerek kurs süresini 9 aya uzattık. Kursiyerlerimiz 2 aylık temel eğitimden sonra kendi imkânlarıyla gelmek koşulu ile boş zamanlarında kurumumuza gelerek, eğitimimizin vazgeçilmez birer parçası olan aktivitelerimize katılabilirler. Tüm kursiyerlerimiz eğitiminin sonunda almış olduğu eğitim düzeyine göre sertifika alma hakkına sahiptirler.

Yol haritamız ve hedefimiz eğitimde fırsat eşitliği ilkesi çerçevesinde en iyi eğitimi en uygun ücretlerle verebilmektir.

Özel Ders

Zaman ve süre problemi bulunan ve İngilizce eğitimi almak zorunluluğu bulunan adaylar gelebilecekleri saatte ve yoğunlukta birebir olarak öğretmenlerimizden ders alma şansına sahipler.

Özel ders yoluyla alınan eğitim grup eğitiminden yaklaşık %60 oranında daha hızlı ilerleme sağlamaktadır. Özellikle zaman ve süre konusunda sıkıntısı olan adaylara tavsiye etmekteyiz.

Aktiviteler

"İngilizce biliyorum" diyebilmenin en büyük gereklerinden biri de, edinilmiş bilgileri kullanabilmek, bir başka deyişle öğrenilenleri “gerçek bilgiler” olarak hayata geçirebilmektir.

Öğrencilerimize daha fazla pratik yapma imkanı yaratabilmek ve böylece her birinin İngilizce’yi daha fazla tanıyıp kavrayabilmesine, daha fazla deneyim kazanabilmesine, ve öğrendiklerini daha iyi pekiştirebilmesine fayda sağlayabilmek için çeşitli aktiviteler düzenlemekteyiz.

Bu aktiviteler her seans öğrencisinin ayrı ayrı katılabileceği saatlerde yapılmakta olup kayıtlı tüm öğrencilerimiz bu aktivitelerden ücretsiz olarak yararlanabilirler.

1) SPEAKING CLUB

Speaking Club (Konuşma Kulübü) : öğretmenlerimizle gerçekleştirilmekte olan “speaking club” aktivitelerimiz, bir anlamda doğal dil laboratuarı vasfını koruyarak öğretimimizin vazgeçilmez bir unsuru haline gelmiştir. “Speaking club”lar öğrencilerimizin teorik bilgilerini pratiğe dökebilmelerini sağlamak amacıyla güncel konular üzerinde konuşma-tartışma imkanı sağlar, Öğrenciler ders ortamı ve stresinden uzak, hata yapma korkusu taşımadan sıcak ve samimi bir ortamda konuşabilir, dinleyebilir, İngilizce iletişim becerilerini geliştirebilirler.

2) GRAMMER CLUB

Grammar Club (Gramer Kulübü) : Kurumumuzda, tüm seans öğrencilerinin ayrı ayrı katılabilecekleri saatlerde “grammar club” aktiviteleri yapılmaktadır. Kursiyer ders kaçırdığı, ya da derste görmüş olduğu konuyu pekiştirmek istediği durumda bu aktivitelerimize katılarak eksiklerini telafi etme şansına sahiptir.

3) COMPUTER-INTERNET CLUB

Computer – Internet Club (Bilgisayar – Internet Kulübü) : Hayatımızda yadsınamaz genişlikte yeri olan bilgisayar BRITISH TIME’ın eğitim sisteminde de aktif olarak kullanılmaktadır. Kursiyerler zaman sınırı olmaksızın bilgisayar laboratuarımızda bireysel çalışmalar yapabilmekte, ayrıca sürekli internet bağlantısı ile uçsuz bucaksız bir bilgi okyanusundan eğitmenlerimizin yönlendirmesi eşliğinde yararlanabilmektedirler.

4) READING CLUB

Reading Club (Okuma Kulübü) : BRITISH TIME kursiyerlerine özel olarak seçilmiş her seviyeye uygun kitaplar, dergiler, gazeteler ve çeşitli yazılı metinler sunarak, kursiyerlerin okuma-anlama yeteneklerini ve kelime dağarcıklarını geliştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca dijital teknolojinin yaşamımıza kattığı yeniliklerden biri olan e-book kursiyerlerimizin yararlanabilecekleri farklı bir kaynaktır

5) CINEMA CLUB

Cinema Club (Sinema Kulübü) : Hem sosyal bir aktivite hem de önemli bir öğrenme yolu olarak “cinema club”; BRITISH TIME ‘in kursiyerlerine sunduğu önemli bir ayrıcalıktır. Önceden hazırlanmış okuma parçalarına ve konuda geçen kelimelere/deyimlere göz atmış kursiyerler, orijinal İngilizce seslendirme ve İngilizce alt yazılarla dvd formatında filmi izlerler. Kursiyerler izledikleri filmlerden sonra yapılan test ve tartışma uygulamaları sayesinde kendilerini geliştirebilirler.

6) TEST CLUB

Test Club (Test Kulübü) : Her ünite ve konu için hazırlanmış kaynaklarımızla sürekli güncellenen test merkezimizden, isteyen öğrencilerimiz istedikleri konulardan veya ünitelerden farklı farklı alıştırma ve testler alarak sınırsız bir materyal birikiminden faydalanabilirler..

7) MAKE-UP CLUB (RANDEVULU TELAFİ)

Eğer kursiyerimiz kaçırmış olduğu dersi telafi etmek için “grammar club” aktivitelerine katılma fırsatı bulamıyorsa, kendine uygun olan başka bir zamana randevu alıp kaçırmış olduğu veya zorlandığı konunun eksiklerini öğretmenimizle birebir çalışarak tamamlayabilme olanağını bulabilir.






ingilizce eğitim | ingilizce dil kursu | ingilizce dil kursları | ingilizce konuşma dersleri | ingilizce dil eğitimi

British Time ingilizce konuşma eğitimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder