26 Temmuz 2010 Pazartesi

ingilizce eğitim

Eğitim Sistemi


BRITISH TIME Oxford üniversitesinin dil öğrenim sistemini esas almıştır. Bu sisteme göre İngilizce Elementary, Pre-ıntermediate, İntermediate, Upper intermediate ve Advanced olmak üzere 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Genel İngilizce eğitimlerinde her seviye 128 ders saatiyle tamamlanmaktadır.



BRITISH TIME ‘da eğitim, görsel ve işitsel olmak üzere (vcd-dvd, bilgisayar) çağın gereksinimine uygun teknik donanım ile çeşitli ek materyaller de kullanılmaktadır. Normal ders programları haricinde konuşma kulüpleri, gramer kulüpleri, sinema kulüpleri ile etüt çalışmaları kursiyere ücretsiz olarak sunulmaktadır.



Bilgisayarı, eğitim programımızın vazgeçilmez bir materyali olarak kullanmaktayız. Bilgisayar laboratuarımız sınırsız internetle desteklenmiş ve kurumumuz bünyesindeki kursiyerlerin boş zamanlarını değerlendirebileceği bir şekilde donatılmıştır.

Dört temel dil yeteneğinizin (konuşma – anlama , okuma – yazma) geliştirilmesi, İngilizce öğretiminde ve dolayısıyla da BRITISH TIME’ ta ana eğitimi oluşturmaktadır.



Derslerimiz maximum 14 ile 16 kişilik sınıflarda yapılır. BRITISH TIME ’da Programlar gramer ağırlıklı olan 1.ve 2. Seviyelerde tamamen Türk öğretmenlerimizle 3.4.5. Seviyelerde ise Türk ve Yabancı öğretmenlerimiz eşit ağırlıkla eğitim vermektedirler.



Eğitimde başarı takibi her 2 ve 4 ünitede bir hazırlanmış olan konu testlerimizle kursiyerlerimiz test edilmekte ve sınav uygulamaları sonrasında tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için ek ders ve aktiviteler düzenlenmektedir. Bununla beraber Kitlesel başarıyı test etmek içinde her seviyenin ortasında semi final ve seviye bitiminde final sınavları yapılarak öğrenci sürekli takip edilmektedir.


Eğitim Kadromuz ve Kitaplar



Yabancı dil eğitiminde doğru rehber doğru öğretici çok önemlidir. Kendini yetiştirmiş ve öğretmenliği meslek olarak seçmiş öğretmenlerin başarılı bir eğitime ne kadar etki ettiğini herkes çok iyi bilmektedir.



Tüm kadromuz uzman, deneyimli, pedagojik formasyona ve gerekli sertifikalara sahip Türk ve yabancı öğretmenlerden oluşturulmuştur.



British TIME ’da dersler gramer ağırlıklı olan 1.ve 2. Seviyelerde tamamen Türk öğretmenler 3.4.5. Seviyelerde ise Türk ve yabancı öğretmenlerimiz eşit ağırlıkla eğitim vermektedirler



Dersi keyiflendirmenin ve verimliliğini artırmanın yolu doğru kitap ve doküman seçiminden geçer. Bu konunun öneminin farkında olan BRITISH TIME her 5 seviyede de, Oxford University press tarafından hazırlanıp yayınlanan “New Headway” serisi ve bunun yanı sıra, takip edilen ders konularına paralel hazırlanmış gramer kitapları ve fotokopi şeklinde çalışma paketleri kullanılmaktadır. Tüm kitaplarımız orijinal ve bandrollüdür. Kursiyerlerimize ders kitapları ücretsiz olarak verilmektedir.


Programlar


Günler Saatler Haftalık ders saati Kurs süresi Seviye
HAFTA İÇİ SABAH
P.tesi– Salı – Çarş – Perş. 10:00 – 13:45 16 SAAT 10 AY 5 SEVİYE
HAFTA İÇİ AKŞAM
P.tesi– Salı – Çarş – Perş. 19:30 – 21:15 8 SAAT 12 AY 3 SEVİYE
HAFTA SONU
C.TESİ – PAZAR 09:30 - 13:15 8 SAAT 12 AY 3 SEVİYE
C.TESİ – PAZAR 13:30 - 17:15 8 SAAT 12 AY 3 SEVİYE
C.TESİ – PAZAR 17:30 - 20:15 6 SAAT 10 AY 2 SEVİYE




İLK VE ORTA ÖĞRETİM İNGİLİZCESİ İLE MESLEK LİSELERİNE ÖZEL ROGRAMLAR


Günler Saatler Haftalık ders saati Kurs süresi Seviye
C.TESİ – PAZAR 09:30 - 12:15 3 SAAT 9 AY 1 SEVİYE
C.TESİ – PAZAR 12:30 - 15:15 3 SAAT 9 AY 1 SEVİYE
C.TESİ – PAZAR 15:30 - 18:15 3 SAAT 9 AY 1 SEVİYE


Başarı Garantisi


Başarı Takibi



Başarı durumunun sürekli takip edilmesi vakitten kazanılması açısından da önemli olabildiğinden; Öğretim süreci boyunca sıkça sınav uygulamaları yapılmakta, olası bir başarısızlık karşısında öğrenciye bu başarısızlığın sebeplerine uygun alternatif çözümlerle yol gösterilmektedir.



Bu öğrencimiz öncelikle telafi programlarına katılır. Çabalara rağmen sorun halen devam ediyorsa kur sonu beklenmeden öğrenci tekrar ücretsiz olarak kur başından başlar ve böylece öğrencinin başarısız geçebilecek zamanı kurtarılmış olur.


Ücretsiz Kur Tekrarı



Başarı takibi neticesinde Öğrencimiz telafi programlarına katılmış, verilen ödevlerini zamanında yapmış olup kur sonunda halen başarı gösterememişse, her kur için toplam devamsızlığı %10 u geçmedikçe o kuru ücretsiz olarak tekrar eder


Sertifikalar



Kursiyerlerimiz almış oldukları eğitim bittikten sonra seviyelerine uygun “ BRITISH TIME SERTİFİKASI” almaya hak kazanırlar. Ayrıca isteyen tüm kursiyerlerimiz MEB sınavlarına katılarak MEB onaylı sertifika alma hakkına sahiptirler.


Seviyeler



British time ‘da İngilizce eğitimi 5 temel seviyeden oluşmaktadır. Her seviye 128 saatlik eğitimle tamamlanabilmektedir. Seviye eğitimlerinin başarılı olabilmesi için eğitim çok yoğun aktivitelerle zenginleştirilmektedir.


Seviye Tablosu


ELEMENTARY (BAŞLANGIÇ) 128 SAAT NEW HEADWAY ELEMENTARY LEVEL 1
PRE-INTERMEDIATE (ORTA ÖNCESİ) 128 SAAT NEW HEADWAY PRE-INTERMEDIATE LEVEL 2
INTERMEDIATE (ORTA) 128 SAAT NEW HEADWAY INTERMEDIATE LEVEL 3
UPPER INTERMEDIATE (ORTA ÜSTÜ) 128 SAAT NEW HEADWAY UPPER INTERMEDIATE LEVEL 4
ADVANCED (İLERİ) 128 SAAT NEW HEADWAY ADVANCED ENGLISH LEVEL 5

ingilizce eğitim | ingilizce dil kursu | ingilizce dil kursları | ingilizce konuşma dersleri | ingilizce dil eğitimi

British Time ingilizce konuşma eğitimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder