26 Temmuz 2010 Pazartesi

ingilizce eğitim

Yabancı dil eğitiminde doğru rehber doğru öğretici çok önemlidir. Kendini yetiştirmiş ve öğretmenliği meslek olarak seçmiş öğretmenlerin başarılı bir eğitime ne kadar etki ettiğini herkes çok iyi bilmektedir.



Tüm kadromuz uzman, deneyimli, pedagojik formasyona ve gerekli sertifikalara sahip Türk ve yabancı öğretmenlerden oluşturulmuştur.



British TIME ’da dersler gramer ağırlıklı olan 1.ve 2. Seviyelerde tamamen Türk öğretmenler 3.4.5. Seviyelerde ise Türk ve yabancı öğretmenlerimiz eşit ağırlıkla eğitim vermektedirler



Dersi keyiflendirmenin ve verimliliğini artırmanın yolu doğru kitap ve doküman seçiminden geçer. Bu konunun öneminin farkında olan BRITISH TIME her 5 seviyede de, Oxford University press tarafından hazırlanıp yayınlanan “New Headway” serisi ve bunun yanı sıra, takip edilen ders konularına paralel hazırlanmış gramer kitapları ve fotokopi şeklinde çalışma paketleri kullanılmaktadır. Tüm kitaplarımız orijinal ve bandrollüdür. Kursiyerlerimize ders kitapları ücretsiz olarak verilmektedir.

ingilizce eğitim | ingilizce dil kursu | ingilizce dil kursları | ingilizce konuşma dersleri | ingilizce dil eğitimi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder